Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed











Sohbet Hattı ile Karşı Cins Pratiği

| Sohbet Hatları | Aralık 6, 2017

Bir kızla nasıl muhabbet edilir? Bunu öğrenmek için bir sohbet hattı partneri ile pratik yapman yeterli olacaktır. Biz yine de sana bir kaç öneride bulunacağız. Bir kızla nasıl muhabbet kurulur sorusunun cevabını bilmek önemlidir.

Eğer bunu öğrenirsen istediğin zaman istediğin kızlarla muhabbet kurup sohbet edebilirsin ve sonunda da istediğin kızla sevgili ola bilirsin. Eğer bir kızla muhabbet açmayı öğrenmek istiyorsan bu konuda geçerli olan genel kural şudur: Kızla muhabbet etmeye korkmamalısın. Kızdan çekinmemelisin ve utanmamalısın. Çekinsen bile ya da sohbet edecek bir konu bulamasan bile kızla konuşmalısın. Bu kızı hiç tanımıyor olabilirsin ya da kızla sadece çok az bir muhabbetin olabilir. Örneğin, ara sıra birbirinize sadece “merhaba” diyor olabilirsiniz. Eğer böyleyse kızla muhabbet kurup sohbet etmek çok daha kolaydır. Erkekler genelde hoşlandıkları bir kızla muhabbet kurmaya çekinirler. Bu çekinme olayı erkeklerin başarısını engelleyen en büyük sorundur. Aslında bir kızdan çekinmen için hiçbir sebep yok. En kötü ne olabilir ki? Olabilecek en kötü şey muhabbet kurmak istediğin kızın seni reddetmesi ya da kısa cevaplarla geçiştirip yanından gitmesidir. Olabilecek iyi şeylerden biri nedir? Kızla güzel vakit geçirmendir. Bu açıdan bakılınca bir sohbet hattı pratiği bile yeterli ola bilir. İşi yaramazsa bile harika anılarına bir yenisi eklenir. Hayat kısa, özellikle de böyle fırsatları değerlendirmemek için çok kısa. Bir kızla nasıl muhabbet kurulur diye düşünüyorsan yapman gereken şeylerden biri şudur: Muhabbete girerken naturel olmalısın, naturel derken şunu kastediyorum: Kızla konuşuyor olman çok normalmiş gibi davranmalısın. Büyütülecek bir şey olarak bakmamalısın olaya. Eğer sen normal olarak görürsen kız da normal olarak görür ve hiç kimse gerilmez. Senin kızla sohbet edip muhabbet kuruyor olman hem kıza hem de sana çok doğal gelir. Ama eğer bunu gözünde büyütürsen hem gerilirsin hem konuşman zorlaşır hem de kız bunu görür ve o da gerilir. Bu yüzden muhabbet kurma olayına “çok normal” olarak bakmalısın. Konuşma konusunda eğitim almış bir sohbet hattı partneri ile hayatınıza zevk ve renk katacak konuşmalar yapa bilirsiniz.

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

En özel sohbetlere katımak istermisiniz.Ucuz sohbet numaralarından arayark sizde özel sohbetlere dahil olma fıratı yakalarısnız.Sine en özel sohbeti yaratacak sohbet hatlarında hayatınızda nadir rastlanacağınız özel isnanlarla tanışırsınız.Özel sohbetlere katılım da çok kolay sex hattısadece tıkla ve en özel sohbetler katılma şansı yakala.Anında ve hemen bağlanarak en samimi bağlarını şimdiden oluştur.Hemen ara ve en özel anlara tanık ol.Ucuz sohbet hatlarına anında bağlanırsın sende hemen bağlanmak için hemen ara ve en sıcak anlara tanık ol.